L’oferta de transport públic a Sant Just Desvern és molt variada, ja que diversos mitjans de transport conecten el municipi amb Barcelona i la resta de la comarca.

Pel que fa al servei d’autobus, 16 línies connecten el municipi amb Barcelona cada menys de 20 minuts i amb altres municipis del Baix Llobregat cada mitja hora.

Sant Just disposa de busos exprés, amb menció especial al E30, que connecta el centre del municipi amb la la Diagonal de Barcelona cada 20 minuts. 

El JustTram i el JustMetro són les dues línies finançades en 1/3 per l’Ajuntament i 2/3 per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)

Cal destacar també del transport públic nocturn, ja que el municipi disposa d’una línia nocutrna l’N12, que passa cada 20 minuts totes les nits els 365 dies de l’any.

Sant Just també disposa del servei ferroviari tramvia, amb unes característiques de capacitat superiors a l’autobús. El tramvia uneix el municipi amb Barcelona, Sant Joan Despí, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat. Actualment s’està treballant per la seva prolongació per la carretera Reial per una connexió més directa a través d’Esplugues. La connexió reduirà el temps de viatge en 7 minuts. També s’està treballant per l’ampliació del tramvia fins a l’estació de rodalies de Sant Feliu, que va lligada amb les obres que comencen el 2019 del soterrament de les vies de renfe.

Hi ha diverses línies que connecten amb Zona Universitària i Collblanc, dos punts estratègics que representen dos grans intercanviadors amb metro i autobusos metropolitans i regionals. Ambdós “hubs” faciliten la mobilitat amb Barcelona i amb els municipis de la rodalia mitjançant bus, metro, tren i tramvia.

Existeix una Guia de Transport Públic que pots descarregar aqui

Pots descarregar el plànol de la xarxa interurbana aquí

El transport públic:

  • 16 línies de bus.
  • Línies de bus exprés per l’autopista
  • Línies interurbanes que conecten directament amb altres municipis
  • Barcelona en menys de 15 min.
  • 32% dels desplaçaments a BCN són en transport públic

Destaquem:

Guia de Transport Públic

A Sant Just hi ha una gran oferta de transport públic (bus i tramvia) per desplaçar-se a diferents punts de la ciutat de Barcelona. Descobreix com.

+ INFO

Serveis:

Autobús

Barcelona – Resta Comarca – Sant Just

13 línies de bus, la majoria de les quals amb parada al Walden i/o a la Rambla, connecten Sant Just amb Barcelona cada menys de 20 minuts i amb bona part dels municipis del Baix Llobregat cada mitja hora.

+ INFO

Tramvia

Barcelona – Sant Feliu

Des del 2004 Sant Just compta amb el servei de tramvia Trambaix que interconnecta el municipi amb Barcelona i la resta de l’àrea metropolitana.

+ INFO

Taxi

El taxi és l’automòbil amb conductor (taxista) que s’utilitza en el servei públic de transport de passatgers la finalitat del qual és traslladar una o més persones.

+ INFO

Enllaços d'interés

Guia Transport

Plànol de Transport Urbà i Interurbà

APP Mobilitat

TMB

TRAM

Soler i Sauret

AMB Mobilitat

transportpublic.org (PTP)

Participa!

Entre totes i tots fem Sant Just. Participeu i si teniu qualsevol suggeriment per la millora de mobilitat en el nostre municipi, feu-nos-el arribar i l’estudiarem!

PARTICIPA