Sant Just disposa de 4 parades de tramvia: Rambla Sant Just, Walden, Torreblanca i Sant Feliu | Consell Comarcal (aquesta darrera també està al terme municipal de Sant Just)

Des del 2004 Sant Just compta amb el servei Trambaix que interconnecta el municipi amb Barcelona, Sant Feliu, Sant Joan Despí, Esplugues, Cornellà i l’Hospitalet.

El tramvia és 100% elèctric, i no desprèn a l’aire cap mena de gas contaminant. A més el fet de circular sobre raïls permet ser fins a 10 vegades més eficient que altres mitjans de transport. A més pot transportar molts més passatgers per viatge.

Arreu d’Europa, més de cent ciutats en tenen o l’han recuperat en els darrers anys, com Londres, Nantes, Bordeus, Montpeller, Lió, Düsseldorf, Roma, Berlín, Milà, Zuric, Valencia o Bilbao.

Com que és un transport de superfície s’hi pot accedir amb facilitat i és 100% accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Actualment s’està treballant en el projecte d’interconnexió amb Esplugues per la carretera de Laureà Miró, infraestructura que reduirà notablement el temps de viatge cap a Barcelona.

El TRAM

  • Transport públic més ben valorat.
  • 200.000 usuaris a Sant Just.
  • Apropa Barcelona a la ciutat.
  • 100% accesible i elèctric.
  • Velocitat i capacitat molt superior al bus.

Destaquem:

Web TRAM

Informació

Web de TRAM amb informació d’horaris, recomanacions, indicacions, reclamacions i objectes perduts.

+ INFO

Participa!

Entre totes i tots fem Sant Just. Participeu i si teniu qualsevol suggeriment per la millora de mobilitat en el nostre municipi, feu-nos-el arribar i l’estudiarem!

PARTICIPA