16 línies de bus, la majoria d’elles amb parada al Walden i/o a la Rambla, connecten Sant Just amb Barcelona cada 10 minuts i amb bona part dels municipis veïns cada mitja hora. El JustTram i el JustMetro són les dues línies urbanes, a les quals l’Ajuntament destina més de 250.000 € anuals.

Tant els autobusos urbans de TMB com els interurbans de diferents operadors comuniquen Sant Just amb Barcelona i la resta de la comarca de manera ràpida còmode i eficient.

Sant Just disposa de busos exprés, amb menció especial al E30, que connecta el centre del municipi amb la la Diagonal de Barcelona cada 20 minuts.

Cal destacar també del transport públic nocturn, ja que el municipi disposa d’una línia nocutrna l’N12, que passa cada 20 minuts totes les nits els 365 dies de l’any.

Darrerament s’ha començat una prova pilot per tal de prioritzar semàfors per a millorar la velocitat dels autobusos. La primera prova s’ha fet a la cruïlla de la Rambla amb el Carrer Creu, on s’ha posat un semàfor nou amb una tecnologia de radiofreqüència per tal d’habilitat la comunicació entre el mateix semàfor i els autobusos. La idea és anar implementant aquesta tecnologia a les diferents cruïlles del municipi.

L'autobús

  • 16 línies de bus.
  • Barcelona en menys de 15 min.
  • JustTram i JustMetro, titularitat pròpia.
  • Connexions amb la resta de la comarca.
  • Bus exprés

Destaquem:

APP AMB Mobilitat

AMB

AMB Mobilitat és una app gratuïta que et permet planificar el teu viatge en transport públic i bicicleta segons les necessitats del teu recorregut.

+ INFO

Serveis:

Autobús Urbà

Mou-te per Sant Just

El servei de bus urbà connecta els barris del municipi entre ells, com amb l’exterior. I enllaça amb les principals línies de transport interurbà. Gestionats per l’ajuntament.

+ INFO

Autobús TMB

Barcelona – Sant Just

Les dues línies d’autobús de TMB 63 i 157, enllacen de manera directa Sant Just amb el centre de Barcelona i els principals Hubs de transport.

+ INFO

Autobusos Interurbans

Barcelona – Sant Just – Resta comarca

L’àmplia oferta d’autobusos interurbans connecten Sant Just de manera directa i eficient amb Barcelona i la resta de la comarca.

+ INFO

Enllaços d'interés

Nova L30

TMB

Soler i Sauret

BaixBus

AMB Mobilitat

Canvi d'habits

Participa!

Entre totes i tots fem Sant Just. Participeu i si teniu qualsevol suggeriment per la millora de mobilitat en el nostre municipi, feu-nos-el arribar i l’estudiarem!

PARTICIPA