A Sant Just Desvern disposem d’una parada de taxis al Parador. També és possible la seva contractació mitjançant aplicacions mòbils o telèfon. A més es disposen de taxis adaptats a persones amb mobilitat reduïda.

El taxi és un automòbil amb conductor (taxista) que s’utilitza en el servei públic de transport de passatgers la finalitat del qual és traslladar una o més persones que en forma conjunta contracten el servei i que en general realitzen trajectes curts o mitjos dintre dels centres poblats. A diferència d’altres tipus de transport públic, el servei ofert pel taxi es caracteritza per ser porta a porta.

La gestió i regulació de les tarifes del TAXI, corresponen a l’Area Metropolitana de Barcelona. Es pot calcular una estimació del preu de viatge utilitzant aquest enllaç.

El taxi:

  • Transport públic.
  • Gestionat per IMET (AMB).
  • Parada de taxis del Parador.
  • Més sostenible.

Destaquem:

Institut metropolità del Taxi

Necesari per utilitzar el servei.

Web de l’AMB, amb informació relacionada amb el taxi. I accés als diferents serveis: calculadora de preus, llicències, objectes perduts, parades, telèfon.

+ INFO

Participa!

Entre totes i tots fem Sant Just. Participeu i si teniu qualsevol suggeriment per la millora de mobilitat en el nostre municipi, feu-nos-el arribar i l’estudiarem!

PARTICIPA