La Mobilitat Activa és aquella que es produeix gràcies a l’activitat física, utilitzant l’energia que produeix el nostre cos per tal de desplaçar-nos. Així, la mobilitat activa és la més sana i recomanable, ja que, a part de no contaminar, ni fer soroll, ens millora la nostra salut.

A Sant Just hem fet un plànol el qual anomenem la “Xarxa de Mobilitat Activa”, un plànol esquemàtic, on a través de línies de colors diferents, com si fossin línies de bus, configuren una xarxa per poder moure’s per tot Sant Just, així com per moure’ns als nostres municipis veïns. Aquest plànol surt la distància i el temps en minuts, per a fer els diferents desplaçaments, tant a peu com amb bici, perquè cadascú pugui calcular, de forma aproximada, quant tardarà a moure’s a peu d’un punt a un altre.

Aquest plànol també ens dona informació del temps per arribar a les estacions de tren que tenim més properes tant a peu com en bicicleta, així com a altres intercanviadors de transport públic.

La Xarxa de mobilitat activa s’aprofita, a la vegada, per a crear diferents rutes circulars de “camins saludables”, de 2, 3, 5 i 7 km.

Aquest plànol també integra informació relacionada amb els punts singulars així com els diversos parcs i equipaments.

Descarrega el mapa: aqui
Google Maps: properament

Wikiloc: properament

Si vols el mapa en paper, demana’ns un exemplar a mobilitat@santjust.cat  i te l’enviarem o el pots recollir a l’Ajuntament, a la oficina d’atenció ciutadana (OAC).

Xarxa Mobilitat Activa

  • Promoure els desplaçaments a peu
  • Informar dels temps de desplaçament
  • Inclou rutes circulars saludables
  • Nodes: punts d’intercanvi entre diferents línies

Destaquem:

Bicicleta

Mobilitat Activa

La bicicleta és un mitjà de transport actiu, ràpid, saludable i ecològic. Descobreix informació sobre la bicicleta al municipi.

+ INFO