Existeix una gran varietat d’oferta d’aparcament al municpi de Sant Just Desvern. De gratuït, com també regulat. La Zona Blava, que té com objectiu fomentar una elevada  rotació de vehicles als voltants de les zones de servei amb sector terciari.  L’objectiu és que el major número de persones es pugui beneficiar del avantatge de poder estacionar el vehicle per realitzar les seves gestions. Després, han de deixar lliure la plaça per un altre possible usuari.

També existeixen aparcaments soterrats a la Zona Centre com el aparcament del Milenari, que es pot utilitzar tant com a Zona Blava com per estàncies de llarga duració.

Recentment s’han instal·lat sensors a diversos carrers amb Zona Blava, que indiquen a la persona conductora les places lliures que hi ha en superfície a diferents carrers.

Preus Zona Blava

TARIFA NORMAL VEHICLES AMB ETIQUETA 0 VEHICLES AMB ETIQUETA ECO
120 min 2,80€ 0,25€ 0,65€
90 min 2,00€ 0,20€ 0,50€
60 min 1,30€ 0,15€ 0,35€
30 min 0,45€ 0,10€ 0,20€
20min 0,30€ 0,05€ 0,10€

 

Per problemes tècnics, l’aplicatiu mòbil d’Aparcament s’ha publicat sense poder bonificar als vehicles amb etiqueta ” 0 i ECO” (sí que funciona aquesta bonificació als parquímetres).

A partir del mes de juny de 2019 ja entraran en vigor els preus de l’aplicatiu amb aquestes bonificacions, un cop l’ordenança fiscal estigui adaptada i aprovada.

Mentrestant, el preu de la zona blava de l’aplicatiu és lleugerament més econòmic que el preu dels vehicles “sense etiqueta” , “Etiqueta B” i “Etiqueta C” del parquímetre. 

Pagament per mòbil o altres mitjans telemàtics
1 minut 0,015 €
60 minuts 0,90 € (1,30 € des del parquímetre)

En resum, fins a l’aprovació i entrada en vigor de la ordenança fiscal, us recomanem:

  • Pels usuaris de vehicles “Sense Etiqueta” , etiqueta “B”·i “etiqueta C”, surt a compte l’ús de l’aplicatiu mòbil
  • Pels usuaris de vehicles amb etiqueta “zero” o “eco”, surt a compte pagar als parquímetres.

Participa!

Entre totes i tots fem Sant Just. Participeu i si teniu qualsevol suggeriment per la millora de mobilitat en el nostre municipi, feu-nos-el arribar i l’estudiarem!

PARTICIPA