Aquesta app permet que els residents d’unes determinades zones o barris dels municipis que hagin subscrit prèviament aquest servei amb l’AMB puguin gestionar d’una manera més àgil i senzilla el tiquet d’estacionament del vehicle en aquestes àrees específicament delimitades –que gaudeixen d’unes condicions avantatjoses per als residents–, sense necessitat de fer ús dels parquímetres.

Avantatges:

Estalvia temps: no cal buscar un parquímetre, fer el procés de pagament i treure el tiquet.

Com funciona:

Es tracta d’una app multiinstitucional: una única app per a tots els municipis.

Cal registrar les dades d’usuari i la matrícula o matrícules dels vehicles associats i acceptar les condicions d’ús del servei.

Inici de l’estacionament:

 1. Selecció del vehicle que es vol estacionar.
 2. Selecció de dates de validesa del tiquet (des d’1 dia fins a 1 any segons les ordenances de cada municipi).
 3. L’aplicació fa una petició de geolocalització i una consulta de la matrícula seleccionada en una base de dades de residents (llista blanca) vinculada a la zona geolocalitzada. L’app respon amb una confirmació d’autorització o denegació.
 4. En el cas que la zona sigui de pagament, l’app mostra les condicions de l’estacionament i redirigeix l’usuari a la passarel·la de l’entitat bancària perquè pagui a partir de les dades de la targeta bancària introduïdes.

Final de l’estacionament

Es fa automàticament un cop vençut el temps seleccionat o bé quan l’usuari decideix finalitzar l’estacionament. D’altra banda, l’usuari pot:

 • Modificar les seves dades en qualsevol moment.
 • Rebre notificacions d’avisos sobre el temps restant (configurable) abans de la finalització del temps d’estacionament.
 • Consultar l’historial d’operacions.

 

Descarrega’t l’aplicació

Utilitza l’aplicació AMB Zona Verda Residents, que pots descarregar-te gratuïtament des de la pàgina de l’AMB.

APP Zona Verda Residents

 • Paga de forma més còmode
 • Apte per a residents acreditats
 • Més modalitats que des dels parquímetres
 • Fes-ho des de casa!

Destaquem:

Descarregar AMB Zona Verda Residents

Necesari per utilitzar el servei.

AMB Zona Verda Residents és una APP gratuïta que et permet pagar l’aparcament de la zona verda si tens un vehicle acreditat sense haver d’anar al parquímetre.

+ INFO