Uncategorized

El darrer mes de març ha entrat en funcionament una nova línia d’autobús exprés entre Sant Just Desvern i la ciutat de Barcelona. La nova línea  uneix els dos municipis de forma directa i ràpida a través de l’autopista B-23.

La nova línea es diu  E30, i substitueix i amplia el recorregut de l’antiga L30, que connectava el barri de Mas Lluí amb el Parador, compta amb les mateixes parades dins del terme municipal de Sant Just i arriba fins el sector de L’illa Diagonal de Barcelona, fent parada a Zona Universitària, Maria Cristina i l’ Illa Diagonal.

La línia del servei d’autobusos AMB Exprés connectarà el barri de Mas Lluí amb l’avinguda Diagonal de Barcelona per la B-23, amb parades al Polígon Sud-Oest, al barri Sud, al Parador, a la Rambla de Sant Just i al centre de negocis Sant Just-Diagonal.

Aquesta línia també connecta amb l’Hospital Moisès Broggi just abans d’entrar a l’autopista.

A Barcelona, l’E30 comptarà amb set parades, tres de les quals connectaran amb les estacions de metro de la línia L3 Zona Universitària,  A l’intercanviador de Zona Universitària.  Palau Reial i Maria Cristina, acabant el seu recorregut a la Illa Diagonal de Barcelona.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment